Karine Moykens op bezoek

De zorgberoepen binnen de Federatie Vrije Beroepen ontmoetten elkaar al jaren in het Overleg Zelfstandige Zorgverstrekkers om samen in te zetten op een duurzame toekomst voor zelfstandige zorgverstrekkers. Sinds kort hebben zij hun engagement nog versterkt en gaan ze verder onder een nieuwe naam: het Netwerk Zelfstandige Zorgverstrekkers!

Het Netwerk Zelfstandige Zorgverstrekkers had vorige week het genoegen deze versterkte gezamelijke inzet te vieren in het bijzijn van Karine Moykens, secretaris-generaal van het departement Welzijn, Volksgezondheid en Gezin en administrateur-generaal van het agentschap Zorg en Gezondheid bij de Vlaamse Overheid. Karine Moykens lichtte tijdens het samenzijn haar visie en ambities met veel overtuiging toe, en stak de hand uit naar onze zelfstandige zorgverstrekkers.

Wij danken de leden van het Netwerk Zelfstandige Zorgverstrekkers, hun voorzitter Hilde Deneyer en hun ondervoorzitter Stefaan Hanson voor de mooie samenwerking, en Karine Moykens voor haar krachtige woorden. 

Samen maken we er een sterk netwerk van en gaan we voor maximale impact!